L'AEM goleja el Granadilla B abans de marxar de vacances (4-0)

Les jugadores de l'AEM celebren un dels quatre gols del partit

L'AEM goleja el Granadilla B abans de marxar de vacances (4-0)Carles Miranda

Avui ha sortit el Sol a Lleida i la bona temperatura ha anat acompanyada d'un partit de l'AEM contra el Tenerife B al Recasens. El matx s'ha iniciat amb poques ocasions per ambdós equips i el ritme només es trencava amb les accions de pilota auturada favorables a l'AEM. Les jugadores de Rubén López, superiors en el joc aeri, han sabut aprofitar aquestes jugades, però el gol ha arribat gràcies a una rematada d'Andrea Gómez després que la portera del Tenerife atures una genialitat de Laura Fernández. El Granadilla ha aprofitat les jugades de contraatac per generar perill i als minuts finals de la primera part ha sabut fer-se amo i senyor de la pilota molt a prop de l'àrea de l'AEM. Tot i això, les lleidatanes han sabut defensar el resultat i marxar a vestidors amb el marcador a favor.

El Tenerife ha saltat al camp amb ganes de remuntar, però Yiyi ha apagat els ànims de les canàries ben aviat amb un xut ben col·locat que ha perforat de nou la porteria rival (2-0). Les jugadores de l'AEM s'estaven agradant i han arribat amb certa facilitat a l'àrea del Granadilla. Això s'ha transformat ràpidament en més gols: en primer lloc, ha estat Mariajo (3-0) i més tard Andrea Gómez, que ha aconseguit el seu doblet personal (4-0). El Tenerife s'ha vist superat per la quantitat de gols que estaven arribant, però no s'han rendit i als minuts finals han estavellat una pilota al travesser.

Així doncs, l'AEM marxa a les vacances de Nadal amb la feina feta: ocupant la zona segura de la classificació amb 20 punts i amb una ratxa de 13 punts dels últims quinze possibles, que esperen allargar l'any vinent.