NATACIÓ CAMPIONAT D?ESPANYA EN PISCINA CURTA

Or per a Emma Carrasco i Paula Juste a Sabadell

Les lleidatanes, campiones d'Espanya en 200 estils i 400 lliures, respectivament || Patrick Pelegrina i Ferran Julià, també al podi

Jordi Ticó, Emma Carrasco i Jordi Cadens, premiats per la RFEN.

La natació lleidatana va tornar a brillar ahir a Sabadell, en la segona jornada del Campionat d’Espanya de Piscina Curta. Emma Carrasco, del CN Sant Andreu, i Paula Juste, del CN Lleida, es van proclamar campiones d’Espanya en 200 estils i 400 lliures, respectivament, en una jornada en què també van pujar al podi Ferran Julià, nadador de Cervera que competeix amb el CN Sabadell, club amfitrió de la competició, i Patrick Pelegrina, del CN Lleida. Durant la competició, la Federació Espanyola de Natació (RFEN) va reconèixer la tasca de diversos lleidatans.

Així, el Club Inef va rebre el reconeixement pels vint-i-cinc anys d’activitat federada, i va recollir el premi el president, Jordi Ticó. Emma Carrasco va ser reconeguda pels èxits de la temporada passada (va ser campiona del Món i d’Europa) i Jordi Cadens, avi de l’Emma, va rebre el reconeixement per la seua dilatada trajectòria professional en el món de la natació. Emma Carrasco, que ja va guanyar tres medalles en la jornada inaugural, es va proclamar campiona d’Espanya en 200 estils, amb la millor marca estatal de 17 anys (2:10:55).

En aquesta mateixa distància, Paula Juste va ser plata. La nadadora del CN Lleida va protagonitzar una jornada brillant, ja que també va ser or en 400 lliures i quarta en 200 lliures. Patrick Pelegrina, també del CN Lleida, va ser bronze en 100 braça i Ferran Julià, del CN Sabadell, va ser bronze en 400 lliures i va fregar la medalla en els 200 lliures, distància en la qual va finalitzar a la quarta posició.