HOQUEI PATINS OK LLIGA

Trist comiat d'any

L'Alpicat acaba el 2022 de l'històric ascens a l'OK Lliga sense conèixer encara la victòria || Es va avançar en el marcador, però va acabar golejat a Sant Cugat

L’equip lleidatà acaba l’any havent sumat un sol punt en onze partits.

El Lleidanet HC Alpicat no va poder tancar amb bon sabor de boca un històric 2022, en què va aconseguir l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei femení espanyol. A l’equip de Miquel Serret se li continua resistint la victòria en la nova categoria i ahir, malgrat avançar-se en el marcador, va sortir golejat de la pista del Sant Cugat (6-2), molt més efectiu. L’Alpicat va poder avançar-se en el marcador als quatre minuts gràcies a un penal, però Laura Pastor no va estar encertada i va enviar la bola al cos de la portera.

Les lleidatanes no van notar el cop i van continuar atacant i van aconseguir el premi del gol als deu minuts en una jugada personal de Mar Franci.El tècnic local va demanar temps mort i el seu equip va començar a dominar, aconseguint la igualada dos minuts més tard per mediació d’Avilés, que va ser hàbil desviant un tret d’una companya que va descol·locar Leyre. Una combinació de Laura Pastor per a la seua germana Eva a punt va estar de convertir-se en el segon gol per a l’Alpicat, però del possible 1-2 es va passar en tot just un minut al 2-1 que va anotar Porta de penal. Al tram final de la primera meitat, Leyre va evitar la tercera diana en dos arribades de Porta.En la segona meitat no van millorar les coses, ja que Massons marcava el 3-1 als cinc minuts de joc a l’aprofitar un error defensiu.

En ple desconcert lleidatà, Porta firmava el quart amb un tret des de mitja pista que va sorprendre Leyre. L’Alpicat hauria pogut escurçar distàncies amb la desena falta del Sant Cugat, però Laura Pastor va fallar la directa. Tampoc va estar encertada Arantxa González en un contraatac franc, just abans que Massons firmés el 5-1 que sentenciava el duel.

Amb el partit decidit van arribar dos gols més, un per a cada conjunt.

“Hem de sortir concentrades, sense pensar que és un rival de mitja taula”, avisa Lluís Rodero

El Club Patí Vila-sana visita aquesta tarda (16.05) la pista del Mataró amb l’objectiu de sumar la desena victòria de la temporada i tancar l’any invicte i líder en solitari de l’OK Lliga femenina. Malgrat que el rival està situat a mitja taula, amb la meitat de punts que les lleidatanes, Lluís Rodero no se’n refia. “El Mataró és un dels equips revelació de la Lliga de moment.

Sabem que es tancaran al darrere en una pista que ja és complicada, per aquest motiu hem de sortir concentrades, sense pensar que és un rival de mitja taula i que pot ser fàcil. En aquesta Lliga tots els equips pateixen perquè és molt igualada. Pot passar de tot, però el que no podem permetre és que ens passi perquè ens hem confiat.

Si algú ens treu punts que sigui per mèrits seus, i no per demèrits nostres”, va assenyalar el tècnic del Vila-sana, que va afegir: “Tant de bo acabem l’any sense haver perdut un partit. Si guanyem tindrà molt mèrit, però sent conscients que ens queda molt per millorar.” Rodero veu l’equip amb ganes de vacances. “El veig una mica cansat, amb ganes de prendre’s un respir per agafar forces per a l’any que ve.

La gent que ha jugat el Mundial porta molta càrrega i necessita un descans”, va comentar. L’Esneca Fraga va tornar a treure la màxima rendibilitat als gols i va sumar ahir una nova victòria, la sisena de la temporada, al guanyar a la pista del Cerdanyola gràcies a un solitari gol d’Aina Arxe als vuit minuts de joc. El conjunt que dirigeix el lleidatà Jordi Capdevila és el que menys gols porta anotats fins a la data a l’OK Lliga femenina, amb 16, molt lluny dels 58 del Vila-sana, el màxim realitzador de la Lliga.