BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

El CB Lleida segueix amb la bona ratxa

Derrota el cuer El Olivar i suma la tercera victòria consecutiva || Trenca el partit durant l'últim quart

Silvia Lafuente intenta llançar davant d’una jugadora d’El Olivar.

Silvia Lafuente intenta llançar davant d’una jugadora d’El Olivar.JAVI ENJUANES

L’Elite Sport CB Lleida manté la seua bona dinàmica i ahir va sumar el tercer triomf consecutiu al derrotar el cuer del grup, El Olivar (58-45). A l’equip dirigit per Albert Puig li va costar molt superar les aragoneses, tot i que va trencar la igualtat en l’últim quart d’un partit en què va debutar l’argentina Tribouley. En un nou duel d’anotació molt baixa, el CB Lleida va dominar de sortida (17-4), malgrat que El Olivar va aconseguir 4 punts abans de tancar el primer quart.

Les lleidatanes no van començar gens bé el segon acte i les visitants es van situar a 2 punts (17-15). La igualtat va ser la tònica fins que es va arribar al descans, amb tot per decidir (27-25).Les aragoneses van empatar, però un parcial de 8-0 va posar les bases de la victòria lleidatana. El Olivar, amb menys rotació, va començar a notar el cansament i a les visitants els costava anotar amb facilitat.

El CB Lleida es va situar 10 punts per sobre amb el 41-31, encara que una altra reacció de les saragossanes va ajustar el marcador abans d’entrar en l’últim parcial (44-37). Van amenaçar de donar la sorpresa al Barris Nord quan van situar-se a només tres punts (45-42), però se’ls va acabar el combustible. Un parcial de 8-0 va obligar el tècnic visitant a sol·licitar temps mort, però ja era massa tard, ja que el CB Lleida havia posat la directa cap a la victòria. Es va situar 15 punts a dalt (58-43) i va segellar el setè triomf de la temporada, que el manté allunyat de la zona perillosa de la categoria de bronze.

El club va homenatjar les exjugadores Paula Ibáñez i Rous Tous.