FUTBOL PRIMERA CATALANA

Triomf vital del Balaguer

Els de la Noguera s'imposen a l'Igualada, i el superen en la classificació || La victòria premia el bon treball de l'equip, que ja és desè a la taula

El Balaguer va millorar a la segona part i es va imposar a l’Igualada.

El Balaguer va millorar a la segona part i es va imposar a l’Igualada.JOAN BOVÉ

El Balaguer va sumar tres punts molt importants al derrotar l’Igualada (1-0), un rival directe en la lluita per eludir el descens. Aquest triomf fa que els de David Biosca encarin la recta final de la primera volta del campionat amb bones sensacions i lluny de la zona de perill de la classificació. L’Igualada va iniciar el partit més concentrat i va dominar d’inici el joc al centre del camp.

El Balaguer va estar voluntariós però superat per l’arrancada dels visitants, que van tenir dos bones ocasions en el primer temps que Alfred, molt atent, va aturar sense problemes. Després del descans, el Balaguer va anar a més, va contrarestar el joc de l’Igualada i va trobar el gol al minut 72 en una rematada de Pere, que va culminar una gran jugada d’atac amb l’1-0. El gol va premiar el bon joc del Balaguer en la segona part i li va donar ales per dominar l’encontre i buscar el segon, però el marcador ja no es va moure.David Biosca, entrenador del Balaguer, es va mostrar satisfet amb el treball realitzat pel seu equip i va declarar: “Hem sabut corregir errors del primer temps i això ens ha donat un just triomf, que ens allunya de la zona baixa de la classificació.”