BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí la Seu ha encaixat set de les nou derrotes en els últims instants del partit

El Cadí la Seu ha encaixat set de les nou derrotes en els últims instants del partit || Divendres tanca l'any al Palau amb el Perfumerías Avenida

Jordi Acero, entrenador del Cadí la Seu, durant el partit de dimarts a la pista de l’Araski.AREA11

“En els últims minuts ens ha vingut la por de guanyar, per totes les situacions que hem viscut en partits anteriors”, explicava dimarts Jordi Acero, entrenador del Cadí la Seu, després de veure com l’equip perdia 67-62 a la pista de l’Araski, amb una pròrroga forçada per l’equip basc amb una cistella a falta de cinc dècimes per al final del temps reglamentari i després de deixar escapar deu punts d’avantatge a falta de set minuts. I és que el Cadí s’està veient atrapat per un final de malson que es repeteix de forma cruel. Set de les nou derrotes han arribat després de finals ajustats, o bé després d’una pròrroga, llançaments encertats pel rival a l’últim segon o falta d’encert en els compassos decisius.

Així ha caigut, a més de contra l’Araski, amb Girona, València, Saragossa, Gernika, Barça CBS o Euskotren. Tan sols ha encaixat dos derrotes clares, un 51-64 en la primera jornada contra el Jairis i, també a casa, amb el Leganés (55-62).En canvi, tan sols ha guanyat un partit després de la pròrroga, va ser per 74-82 a la pista de l’Estudiantes. A Tenerife va guanyar 46-67; a casa a l’Ensino per 92-65; a la pista del Bembibre 41-64 i també al Palau, al Gran Canària 78-63.En la tercera jornada, va perdre 72-77 a casa contra l’Euskotren a la pròrroga; a la pista del Barça CBS per 47-42, en un partit en el qual va disposar de dos llançaments triples que va fallar i que haurien pogut forçar un altre temps afegit, encara que la derrota especialment cruel va ser la que va encaixar al Palau d’Esports de la Seu en la jornada 8 amb el Gernika (68-70), ja que l’equip basc es va emportar la victòria gràcies a un llançament triple fora de temps que, de forma increïble, els àrbitres van donar per bo.

A la pista del Saragossa van plantar cara al llavors líder (65-61) després d’un bon duel en el qual van tenir opcions de guanyar fins a l’últim moment. A casa contra el València, van perdre 58-59 amb un altre llançament del rival a l’últim segon, tot i que aquesta vegada dins del temps. El passat 23 de desembre van cedir 67-57 a la pista del líder Girona, en un altre partit igualat en el qual van encaixar un parcial de 10-2 en els últims tres minuts que va resultar letal.L’equip tancarà l’any demà a casa rebent el Perfumerías Avenida (19.00 hores).