El Vila-real de Setién venç el Madrid i li nega el liderat

Vinícius es lamenta després del segon gol del Vila-real.

Vinícius es lamenta després del segon gol del Vila-real.EFE / DOMENECH CASTELLÓ

El Vila-real es va emportar la victòria a La Ceràmica (2-1) davant del Reial Madrid en un vibrant partit jugat de tu a tu, en el qual els locals es van avançar dos vegades en el marcador i es van emportar els tres punts. El triomf dels de Quique Setién va evitar que el Madrid es posés líder provisional i queda amb els mateixos punts que el Barça, que juga avui (vegeu el text central). Després d’una primera part sense gols, Yeremi Pino va obrir el marcador abans de complir-se els dos minuts de joc de la segona part i encara que Karim Benzema va empatar de penal al 60, dos minuts després Gerard Moreno, també des del punt de penal, va avançar de nou els locals, que van patir per mantenir el triomf.