El Mollerussa no abaixa el ritme

Els de Jordi Cortés reprenen la competició de la millor forma i s'imposen amb autoritat a Sant Cugat (2-4) || La victòria els ratifica en el liderat amb 4 punts d'avantatge sobre l'Atlètic Lleida

Imatge d’arxiu dels jugadors del Mollerussa durant la celebració d’un gol.

Imatge d’arxiu dels jugadors del Mollerussa durant la celebració d’un gol.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa segueix en un gran estat de forma, no va acusar l’aturada nadalenca i va aconseguir un important triomf davant d’un bon Sant Cugat (2-4), que els manté líders. Els del Pla d’Urgell, que afrontaven el partit amb algunes absències per baixa o lesió, van sortir al Municipal Jaume Tubau de Sant Cugat molt concentrats i van jugar un bon partit des de l’inici. Adrià Fernández va aconseguir el primer gol, que posava els seus davant en el marcador, en un xut molt llunyà, superant per dalt el porter local (0-1).

El Sant Cugat, que va plantejar un bon encontre, prenent riscos i sortint amb perill des del darrere, no van ser un rival fàcil, però el Mollerussa va controlar amb encert la resta de la primera meitat, que va acabar amb mínima renda visitant (0-1).Ja a la segona, una pilota robada pel Mollerussa va arribar finalment a Graells, que va aconseguir el 0-2 en el minut 52. El Mollerussa controlava el joc, però una jugada de mala sort va propiciar l’1-2 del Sant Cugat en el 72. El gol i la reacció local van crear durant uns minuts el dubte entre els de Jordi Cortés, però Adrià Fernández, amb el seu segon gol en el minut 78 (1-3), i Taiwo, amb l’1-4 en el 89, van sentenciar el xoc malgrat el testimonial gol d’Hernández en el 89 que va tancar el marcador (2-4).Al finalitzar el partit, l’entrenador del Mollerussa, Jordi Cortés, es va mostrar molt satisfet pel treball del seu equip.

“Malgrat les absències tots han fet un gran treball. Portem cinc victòries consecutives i hem guanyat en tots els desplaçaments de la temporada fins ara, i això és molt difícil, però cal continuar treballant cada dia”, va concloure.