El Tàrrega obre l'any amb una nova derrota

Dos jugadors de l’Horta combinen davant la pressió de dos futbolistes del Tàrrega.XAVIER SANTESMASSES

La UE Tàrrega va millorar amb referència als anteriors partits, com a conseqüència de les noves incorporacions. Tanmateix, un penal en el minut 9 de joc i la gran actuació del porter visitant van condemnar el Tàrrega amb una nova encara que immerescuda derrota per 1-3 davant de l’Horta. L’únic bagatge de l’equip visitant va ser un futbol directe i la sort d’un penal que els va obrir el marcador, així com un porter que va fer parades espectaculars davant de les múltiples ocasions dels atacants blaugrana.

Així podria resumir-se el partit d’ahir entre dos equips amb una manera diferent d’entendre el futbol. El matx va començar amb domini del Tàrrega que en el minut 7 va arribar amb perill a la porteria rival, on va començar el recital del porter Ruiz. Tanmateix, en la següent jugada, l’àrbitre va assenyalar com a penal una caiguda d’un jugador visitant, que va transformar Monsó (0-1).

No obstant, el Tàrrega no va perdre les solidesa i va assetjar la porteria rival de diferents maneres, però en el minut 23, en una contra visitant, Iker va anotar el 0-2 en una acció afortunada per al seu conjunt. El Tàrrega no va perdre la cara al partit i en el minut 32 el debutant Dani Vargas va aconseguir el gol blaugrana i va tornar a posar l’equip en el duel (1-2). En el minut 40, Julià Jou va veure com el porter li va treure una pilota d’una forma increïble.

Tanmateix, amb aquest resultat els jugadors van anar al descans.A la segona part, un Tàrrega que ho intentava tot, però que no li sortia res, va anar perdent la confiança, un fet que el tècnic Jordi Jiménez haurà d’intentar canviar en els pròxims partits. Aquesta situació la va aprofitar l’Horta per marcar en el 85 el tercer i definitiu gol que els va donar la victòria (1-3). El Tàrrega va mostrar una gran millora, però amb això no en va tenir prou per aconseguir un millor resultat en el primer partit de l’any.