HOQUEI PATINS OK LLIGA

Punt d'or a Gijón del Vila-Sana

El Vila-sana evita la derrota contra un rival directe gràcies a dos gols en els últims quatre minuts i segueix segon || Van marcar Victòria Porta, de penal, i Julieta Fernández, al faltar 46 segons

El Vila-sana no va estar gaire fi en atac davant d’un Gijón més dominador.

El Vila-sana no va estar gaire fi en atac davant d’un Gijón més dominador.EL COMERCIO

El Vila-sana va salvar un punt d’or gairebé sobre la botzina (2-2) davant d’un combatiu Telecable Gijón que el manté segon a la taula, tot i que ara a tres punts del Palau de Plegamans, que va guanyar el duel d’ahir amb el Fraga (4-1). El duel va arrancar elèctric, amb els dos equips bolcats en atac. Laura Barcons va tenir la primera ocasió clara abans de complir-se el primer minut de joc en un mà a mà que la portera local va desbaratar.

Les asturianes van replicar immediatament amb dos accions, una de Marta González, que va obligar Anna Salvat a lluir-se, i una altra d’Almeida, el tret de la qual va sortir lleugerament desviat. La portera del Vila-sana va tornar a aparèixer un minut després per evitar el primer gol de Gijón. Tot seguit va ser la meta xilena la que va avortar el gol lleidatà després d’un tret de Luchi Agudo.No hi havia treva i els contraatacs del Telecable portaven molt perill fins als voltants de Salvat, que va estar molt segura en tot moment.

La internacional per Espanya al passat Mundial de l’Argentina va tornar a ser providencial per aturar un tret de Nuria Obeso superat l’equador de la primera part. El Vila-sana també atacava amb rapidesa i perill, però li faltava la definició final. A la tornada dels vestidors el guió no va canviar i en els primers compassos qualsevol dels dos equips hauria pogut avançar-se, però va ser finalment el Telecable el que ho va aconseguir gràcies a un tir amb una mica de sort des de mitjana distància de Sara González que va sorprendre Salvat.

El gol va deixar una mica tocat el Vila-sana, que hauria pogut encaixar el segon poc després, però el pal va evitar els trets de les jugadores locals. La situació hauria pogut complicar-se una mica més amb l’exclusió de Victòria Porta, tot i que per fortuna Marta González no va aprofitar la falta directa. Tot i així, l’equip de Lluís Rodero s’estava veient superat clarament per les asturianes, que després dels avisos de Rebeca González, que va topar amb una Anna Salvat incommensurable, la jugadora local va trobar el premi del gol per un error en defensa de les lleidatanes.

Quan tot semblava perdut, un penal transformat per Victòria Porta al 46 va donar esperances al Vila-sana, que va aconseguir la igualada faltant 46 segons després d’un servei de Silva que va aprofitar Julieta Fernández.