VOLEIBOL SUPERLLIGA 2

Derrota inesperada

El Balàfia Vòlei cau derrotat davant del CV Saragossa, penúltim classificat || La falta de tensió durant el partit va condemnar l'equip de Sergi Mirada

El capità Ramon González remata una pilota davant de l’oposició forana.

El capità Ramon González remata una pilota davant de l’oposició forana.JAVI ENJUANES

El Rodi Motor Balàfia Vòlei va perdre ahir el partit davant del CV Saragossa, penúltim classificat de la Lliga, per 1-3. Els lleidatans es van mostrar molt incòmodes durant tot el matx davant d’un Saragossa que va tenir més actitud que el seu rival i que va creure més en la victòria. El primer parcial va començar de manera equilibrada, però els errors ofensius del Rodi Balàfia i l’evident falta de tensió van posar de manifest que als locals els estava costant entrar en un primer parcial que va acabar 17-25 a favor dels visitants.

El segon parcial va estar més igualat, però els aragonesos van tenir més encert i van guanyar per 22-25 (0-2). Amb el marcador i les sensacions en contra, el Rodi Balàfia va arrancar el tercer parcial més agressiu i amb un avantatge a favor que van aconseguir mantenir fins al final emportant-se el parcial per 25-22 (1-2). En el quart els locals es van posar amb un 9-5 a favor, la qual cosa obligava el Saragossa a demanar temps mort.

Després de la represa, els visitants van remuntar del tot un marcador que va enfonsar el Rodi Balàfia, per acabar 18-25 i posar el definitiu 1-3 a favor del Saragossa.L’entrenador local, Sergi Mirada, va comentar que “ens ha faltat actitud” i va concloure que “ara hem de treballar, treballar i treballar”.D’altra banda, el club lleidatà enviarà un informe al Comitè d’Arbitratge de la Federació Espanyola de Voleibol sobre l’actuació dels col·legiats arran de l’expulsió al final de l’últim set de l’entrenador i del capità de l’equip. En les observacions de l’acta, van posar unes suposades paraules que cap dels dos va dir.El pròxim partit del Rodi Balàfia és a la pista del CV Roquetes dissabte vinent.