FUTBOL PRIMERA CATALANA

Triomf de l'Atlètic Lleida

Torna al camí de la victòria després de superar per la mínima el Sant Cugat a casa || S'assegura acabar com a segon la primera volta amb 33 punts

El davanter Youssef celebrant el gol de la victòria.

El davanter Youssef celebrant el gol de la victòria.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va guanyar ahir el Sant Cugat en un partit en què es va veure un bon futbol i on els locals es van imposar al seu rival per 1-0, amb la qual cosa van tornar al camí de la victòria després d’empatar en l’última jornada amb l’Alpicat. Amb aquesta victòria, l’Atlètic Lleida va tancar la primera volta de la Lliga amb 33 punts, quatre més dels que en la temporada passada a aquestes alçades de la competició. L’enfrontament va començar igualat, amb els dos conjunts mesurant les forces.

Al minut 28 va arribar la primera ocasió clara del partit mitjançant un potent tret de Soldevila des de fora de l’àrea que va obligar el porter visitant a lluir-se. Els locals van dominar una primera meitat que va acabar amb una pilota al travesser després d’un llançament directe executat per Enriquez.A la represa, el Sant Cugat va sortir amb una marxa més i va gaudir d’ocasions per marcar el primer, posant en alerta al conjunt blau. Tanmateix, al minut 76 va arribar el gol local després d’una centrada de Calleja que va rematar de cap el davanter Youssef per posar l’1-0 al marcador.

Als instants finals, Soldevila va enviar una pilota al pal i Enriquez va vorejar una altra vegada el gol de falta. Al final, victòria per la mínima, però justa per a un Atlètic Lleida que pressiona pel liderat.El pròxim partit dels lleidatans serà dissabte vinent davant de l’Igualada a casa, a partir de les 17.00 hores.