Negats davant del gol

El Balaguer cau davant l'Horta en un partit que va dominar de principi a final || Els de David Biosca són tretzens, a tres punts de la zona de descens

Ramón Sans, del Balaguer, defensa un rival amb pilota.

Ramón Sans, del Balaguer, defensa un rival amb pilota.JOAN BOVÉ

El Balaguer va deixar escapar els tres punts davant de l’Horta en un partit que els locals van dominar de principi a fi i en què un error defensiu al minut 7 de la primera part va sentenciar el conjunt de David Biosca, que ho va intentar de totes maneres però sense sort als metres finals. L’encontre va ser un monòleg del Balaguer, a excepció d’una pilota recuperada pels barcelonins en defensa, que es va transformar en una jugada per la dreta que va acabar en una centrada a l’àrea que Aozora va rematar per marcar el 0-1. A partir d’aquí, l’Horta es va tancar en defensa, i el Balaguer, que va enviar dos pilotes als pals i va tenir tot el protagonisme en atac, no va aconseguir batre Aleix Ruiz.

Al finalitzar el xoc, l’entrenador del Balaguer, David Biosca, va comentar: “Ha estat un dels nostres millors partits a casa, tant en joc combinatiu com en joc directe. Ho hem fet tot per guanyar, però ha estat un d’aquells dies en què sembla que ni jugant 30 hores podríem anotar. El nostre objectiu ara és millorar la nostra prestació a la segona volta i salvar la categoria com més aviat millor”, va concloure.