BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça pateix per derrotar el Bayern, que té l'última jugada per guanyar

Jugadors del Barça, en un moment del partit.

Jugadors del Barça, en un moment del partit.EFE

El Barça va superar (72-70) ahir el Bayern de Munic en la jornada 23 de l’Eurolliga celebrada al Palau Blaugrana, un partit exigit davant dels alemanys, com va ser el passat play-off, que va guanyar el quadre blaugrana defensant fins a l’última ocasió. L’equip de Sarunas Jasikevicius va posar el 15-8, per igualar Reial Madrid i Olympiacos a dalt de tot encara que amb un partit més, després de suar la cansalada davant d’un Bayern que no es va rendir mai. La defensa de Kalinic sobre Jaramaz va impedir la pròrroga o fins i tot la victòria que va buscar el Bayern a l’última jugada.

El Barça va tenir un embús ofensiu que va donar ales als visitants quan el matx semblava blaugrana a 4 minuts del final (63-53). Entre com d’ajustada està l’Eurolliga i el record del play-off entre els dos el passat curs, el Barça va intercanviar cops vorejant el drama.