HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Primer triomf de l'Alpicat

Golejada a la pista de l'Igualada per a una victòria històrica || Dos gols en cada meitat plasmen la superioritat

Les jugadores de l’Alpicat celebren la primera victòria a l’elit.

El Lleida.net Alpicat va aconseguir ahir la primera victòria a l’OK Lliga al golejar (0-4) a la pista de l’Igualada, un triomf històric per al club en el qual dos gols en cada meitat van plasmar la superioritat de les lleidatanes. L’equip dirigit per Miquel Serret sabia que estava davant d’una de les escasses opcions de sumar els tres punts i va complir amb nota, firmant un gran partit des de la defensa. Les barcelonines mai van estar còmodes sobre la pista i l’Alpicat, que ja va mostrar ganes davant del Gijón en l’última jornada, va saber aprofitar les seues ocasions.

El primer gol va tardar, però Arantxa González va fer pujar el 0-1 al marcador i, a escassos segons del descans, va arribar el segon de les lleidatanes, obra de Laura Pastor. L’autora del 0-2 hauria pogut augmentar la diferència amb una falta directa als 35 minuts, però no va trobar la manera de batre la portera local. Poc després va arribar el 0-3, que va tornar a transformar Laura Pastor.

L’Igualada podia retallar el desavantatge amb una falta directa, però tampoc va aconseguir transformar-la, com Mar Franci per a l’Alpicat a escassos tres minuts del final. Amb els punts assegurats, l’Alpicat va saber jugar a l’Igualada i va sentenciar en els últims segons amb el quart gol, d’Ona Moreno.