Sumen un bon punt

El Balaguer empata amb un rival de la part alta de la classificació, l'Unificació Llefià || Dos grans intervencions finals d'Alfred van evitar la derrota

Ramon García tapa un xut d’un atacant del Llefià.

Ramon García tapa un xut d’un atacant del Llefià.JOAN BOVÉ

El Balaguer no va poder començar la segona volta del campionat amb una victòria i va empatar amb l’Unificació Llefià (1-1). Els barcelonins, molt ordenats en defensa, van intentar sorprendre a la contra en els primers minuts del partit, amb dos internades a les quals Alfred va saber reaccionar per acabar desbaratant les dos ocasions de gol. Els locals van consolidar el centre del camp a poc a poc i el domini va ser del Balaguer fins al descans, malgrat que sense clares oportunitats de gol.

Tot just començar el segon temps, el Balaguer va sorprendre la defensa de l’Unificació Llefià i va inaugurar el marcador amb una rematada de Pere que va superar el porter Eric (1-0). Però després d’avançar-se en el marcador, el Balaguer va abaixar la intensitat en el joc i els visitants van passar a dominar el matx, encara que sense crear ocasions ressenyables perquè l’equip de David Biosca es va centrar a defensar. Però en el minut 82 Castro va anotar a plaer l’1-1, aprofitant un error defensiu del Balaguer.

Posteriorment, en els minuts 86 i 88, l’Unificació Llefià va tenir dos bones ocasions per emportar-se la victòria, però dos grans intervencions d’Alfred ho van evitar i el duel va finalitzar amb un just repartiment de punts.Amb aquest resultat, el Balaguer i es manté en la posició 12 a la taula classificatòria amb 14 punts, quatre per sobre de la zona de descens. La setmana vinent els de la Noguera s’enfrontaran al Rubí a la recerca d’un resultat positiu.