L'Andorra cau contra el Palència, que es corona amb la Copa Princesa

Els del Principat firmen un mal últim quart

Els jugadors del Palència celebren la consecució del títol.

Els jugadors del Palència celebren la consecució del títol.FEB

El MoraBanc Andorra va perdre la final de la Copa Princesa d’Astúries al perdre 74-69 contra el Palència. Els andorrans van dominar el duel gairebé tota l’estona, però en un mal últim període, els locals van capgirar el marcador i van sentenciar el partit al tram final per emportar-se el títol. L’Andorra va arrancar el partit motivat i se’n va anar amb vuit a dalt a l’equador del primer període gràcies a sis punts seguits de Speight.

Amb l’Andorra dominant, el primer quart va finalitzar 15-22. Els homes de Lezkano van seguir portant el ritme del matx al segon quart, en què van arribar a tenir un avantatge de tretze punts (24-37) i amb un Speight endollat que va firmar 20 punts a la primera meitat. Abans del descans, però, el Palència va pressionar i va portar el partit 31-37 al descans.L’inici de la segona meitat es va retardar més de mitja hora al trencar-se un dels taulers durant el descans.

Això no va afectar l’Andorra, que va sortir bé a la represa i va recuperar un avantatge de deu punts (33-43). Tanmateix, els locals van pressionar al final per tancar el tercer quart 49-53 i deixar el partit obert. En l’últim període, els locals van empatar 53-53 a l’arrancar, per posteriorment començar a prendre avantatge al marcador.

A falta de 55 segons, amb 68-66, Mc Grew va anotar un triple per als locals que va deixar tocat el conjunt del Principat. Andric, amb un altre triple, va mantenir viva l’esperança per a l’Andorra fins a l’últim instant, però al final la victòria i el títol d’aquesta edició de la Copa Princesa se’l va acabar emportant el Palència.