Un doblet d'Erik dona els tres punts al Bellpuig

Un jugador del Bellpuig busca la passada davant la pressió d’un rival.

Un jugador del Bellpuig busca la passada davant la pressió d’un rival.LAIA PEDRÓS

El Bellpuig va guanyar a casa l’Olímpic Artesa en un partit molt disputat i entretingut (2-0). L’encontre va començar amb els dos equips ben plantats al camp. No obstant, al minut 8 el Bellpuig es va avançar en el marcador amb un gol d’Erik.

Amb aquest resultat es va arribar al descans (1-0). A la segona meitat, el Bellpuig va portar el domini del joc mentre l’Olímpic buscava el gol de la igualada a la contra. Poc abans d’arribar al final de l’enfrontament, Erik novament va marcar un bon gol de cap aprofitant la centrada d’un company (2-0).

El Bellpuig va tenir més ocasions per ampliar encara més el resultat, però no ho va aconseguir.