El Lleida Handbol cau contra el segon classificat

Les lleidatanes, amb baixes importants, van fer un bon partit

Aiora Orexa intenta alliberar-se de la defensa rival.

Aiora Orexa intenta alliberar-se de la defensa rival.SANTI IGLESIAS

El Lleida Handbol va perdre ahir contra l’OAR Gràcia (29-34) en un matx intens corresponent a la jornada 21 de la Divisió d’Honor Plata. Les lleidatanes, que van arribar al partit amb les sensibles baixes d’Escala i Precup, van fer un gran duel i van obligar al segon classificat haver de jugar al seu màxim nivell. L’enfrontament va començar de manera equilibrada, amb els dos equips trobant amb facilitat l’anotació.

El marcador va estar igualat pràcticament tota la primera meitat, fins que al minut 26 el Lleida Handbol va posar el 18-15 davant de la sorpresa d’un OAR Gràcia que s’estava veient superat en atac. A falta d’una jugada per al descans i amb el marcador de 19-18, jugada d’estratègia del Lleida Handbol per posar el 20-18 i tancar un primer temps escandalós de les lleidatanes. Tanmateix, a la represa, l’OAR Gràcia va tardar tres minuts a capgirar el marcador (21-22) a força de contraatacs difícils de defensar per a les lleidatanes, que el desgast del primer temps les va afectar considerablement.

A partir d’aquí, les visitants van anar ampliant la diferència fins que al minut 50 van aconseguir el màxim avantatge amb sis gols de renda (26-32) que deixava l’encontre pràcticament sentenciat. Al final, resultat de 29-34. Al final del partit, el segon entrenador, Javier Zaldo, que va substituir el tècnic Iban Raigal per motius familiars, va destacar que “estem satisfets, era important seguir amb les bones sensacions mostrades anteriorment en els dos últims enfrontaments”, amb referència a les dos victòries aconseguides fora de casa.El pròxim duel del Lleida Handbol és el dissabte 11 de març al pavelló de la Roca a partir de les 18.00 hores.