El Borges segella la classificació per al play-off

El Borges Blanques, segon classificat, va sumar els tres punts contra un dels seus perseguidors, l’Alguaire, quart classificat.

Un jugador de l’Alguaire es llança a terra i s’emporta la pilota davant l’atenta mirada de l’àrbitre.@JOANINGLES_

El Borges Blanques, segon classificat, va sumar els tres punts contra un dels seus perseguidors, l’Alguaire, quart classificat. En la primera meitat de joc, els locals van ser superiors, i van anotar dos gols que semblava que deixarien sentenciat l’enfrontament (2-0, 44). A la segona meitat, l’Alguaire va reaccionar ràpidament i es va atansar en el marcador.

Tanmateix, el Borges va respondre uns minuts després amb una diana de Guitart (3-1, 70’). Als minuts finals, Tiers va escurçar distàncies per a l’Alguaire (3-2, 84’) però el Borges va saber defensar la distància en el marcador per atansar-se cada vegada més al play-off d’ascens.