El Mollerussa segueix fort a casa i líder de Primera Catalana (3-0)

L'equip de Jordi Cortés mostra la seua millor cara i s'imposa al Llefià | La victòria els manté líders amb dos punts d'avantatge sobre l'Atlètic Lleida

Adrià Fernández, autor d’un gol, pugna amb un jugador rival pel control de la pilota.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va jugar un partit molt complet, va ser superior tant en defensa com en atac i es va imposar (3-0) a un Unificació Llefià ben col·locat a la classificació però que no va tenir opcions. Els locals van controlar la possessió de la pilota des de l’inici i van lligar de mans el rival en defensa. El primer gol va arribar al minut 32 després d’una bona acció d’Adrià Fernández, que va cedir Soldevila per obrir l’electrònic (1-0).

El Mollerussa va tenir alguna ocasió més, però es va arribar al descans amb el mínim avantatge dels del Pla d’Urgell.El domini dels de Jordi Cortés va augmentar a la segona part i una bona rematada de cap de Soldevila es va convertir en el 2-0 al minut 59. El 3-0, marcat per Adrià Fernández, al 74, va sentenciar el duel i, a partir de llavors, el Mollerussa es va dedicar a gestionar el seu còmode avantatge. Després del duel, l’entrenador del Mollerussa, Jordi Cortés va mostrar satisfacció pel partit que va jugar el seu equip i va dir: “Veníem d’una derrota i teníem clar que a casa ens hem de mostrar molt sòlids, i això és el que hem fet.” El Balaguer va jugar un bon partit i va fer mèrits per sumar almenys un punt.

Dos gols de Galcerán i López van igualar dos vegades el marcador advers, però un rigorós penal al temps afegit va propiciar el gol del triomf local (3-2). El Tàrrega va encaixar la seua pitjor derrota en partit oficial. Segons informa Francesc Gasull

, els blaugranes, molt dèbils en defensa, no van tenir opció i un Martinenc molt superior va dominar a plaer per acabar tancant el marcador amb un dolorós 7-0.

Valuosa victòria de l’Atlètic Lleida en un difícil desplaçament. Els locals, ben ordenats al darrere, van crear perill en ràpids contraatacs. A la segona part el San Mauro es va avançar amb un gol de González.

L’Atlètic lleida va tirar d’ofici i De Mesa va empatar de penal al 72. Al 84, una genialitat d’Enríquez va habilitar Ouakkati per marcar el definitiu 1-2.