L'Albagés guanya estrenant la nova equipació

La plantilla completa de l’Albagés posa amb la nova equipació.

La plantilla completa de l’Albagés posa amb la nova equipació.ÁNGEL OLIVA

Triomf important i disputat de l’Albagés a casa contra el Torregrossa (4-3). En aquest partit, l’equip de les Garrigues va aprofitar per estrenar la nova equipació davant de l’afició amb motiu de la celebració de l’any del centenari del club.El partit va tenir com a protagonistes els gols, set en total. En cap moment del partit hi va haver un dominador clar del joc, ja que tots dos equips es van llançar a l’atac constantment.

No obstant, val a destacar el hat-trick del davanter de l’Albagés Óscar, que lidera la taula de golejadors amb 23 gols. Amb el seu tercer gol a minut 78 (4-2), va semblar que l’encontre quedava resolt. Tanmateix, un gol de penal del Torregrossa poc abans d’arribar al final del xoc va fer perillar la victòria de l’Albagés, que finalment va acabar arribant amb molt patiment i gràcies en part a les intervencions del porter local.