El Mollerussa guanya el derbi en l'afegit (1-2)

El Mollerussa s'emporta el triomf en el derbi amb el Balaguer amb un gol d'Adri Fernández al minut 94 | Els locals van jugar amb deu més de 60 minuts i fins i tot van empatar amb un menys

El local Juclà, que se’n va anar expulsat al minut 38, intenta robar una pilota a Putxi, capità del Mollerussa.ALBERT FERNÁNDEZ

Emocionant derbi el que van disputar ahir el Balaguer i el Mollerussa, que no es va decidir fins al minut 94, quan Adri Fernández, ex del Balaguer, va aconseguir desfer l’empat sense que Alfred pogués fer res per evitar-ho (1-2). El matx va tenir dos parts ben diferenciades.

El primer temps, malgrat que el Balaguer va gaudir de la primera oportunitat a peus de Mikel, el va dominar el Mollerussa. Soldevila va avisar amb una falta al travesser al minut 12, i al 19, a passada d’Adri Fernández, va aconseguir inaugurar el marcador (0-1). El Balaguer es va defensar bé encara que no va crear perill davant del marc de Pau Bosch, i al 38, va arribar la jugada que va marcar el joc, amb una rigorosa expulsió de Juclà.

Lluny d’acovardir-los, jugar amb deu va donar ales als locals al segon temps, i Bayona, que havia sortit a l’arrancada del segon temps, va aconseguir el gol de l’empat al 49 (1-2). El Balaguer va fer un gran treball defensiu amb un home menys i el Mollerussa no trobava espais ni la manera de poder sorprendre malgrat intentar-ho. Amb el temps ja finalitzat, Adri Fernández va mostrar l’instint golejador per amargar la tarda als balaguerins i donar al líder els tres punts en el derbi.

El tècnic local, David Biosca, es va mostrar “més orgullós que mai d’entrenar aquest equip perquè ha plantat cara al líder jugant amb un menys més de seixanta minuts. El futbol està sent molt cruel amb nosaltres perquè estem perdent molts punts als minuts finals, però toca aixecar-se”, va afegir. Per la seua banda el tècnic visitant, Jordi Cortés, va considerar que “l’expulsió fins i tot ens ha perjudicat, perquè ells s’han agrupat més”, i va afegir que “crec que som justos vencedors”.