El Coll de Nargó remunta i guanya a la Fuliola

Un jugador de la Fuliola intenta controlar la pilota davant de la pressió rival.LAIA PEDRÓS

Un Coll de Nargó més resolutiu de cara a porteria va guanyar a casa de la Fuliola, minvat per les baixes i que no va tenir el millor dia (1-2). El matx va començar amb domini local del joc i amb més ocasions que el rival. Fruit d’això, al minut 12, la Fuliola es va avançar amb un gol de penal d’Assan (1-0).

Després del gol, es va relaxar i, en una falta, el Coll de Nargó va aconseguir l’empat (1-1). A la segona meitat, els locals van sortir a buscar la victòria i van descuidar la defensa. Així doncs, en un contraatac, el Coll de Nargó va fer l’1-2 al minut 46 i va poder ampliar encara més un marcador que finalment no es va acabar movent.