HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

El HC Alpicat guanya i segueix tercer a l'OK Lliga Plata (5-2)

L'Alpicat es retroba amb el triomf al derrotar el Tordera en una bona segona meitat | Van marcar els germans Serret, Mataix i doblet de Ballestero

Pol Besolí controla la bola davant de la pressió d’un rival.

Pol Besolí controla la bola davant de la pressió d’un rival.JAVI ENJUANES

L’Alpicat es va retrobar ahir amb la victòria al derrotar el Tordera (5-2) en una gran segona part, un triomf que el manté a la tercera posició i amb les aspiracions intactes de lluitar per l’ascens.

El duel va començar amb intensitat i ocasions clares a les dos porteries, però sense encert en la rematada final. Joan Ramon Serret va vorejar el gol en un mà a mà amb el porter rival, en el que va ser el preludi del primer gol que va anotar Ballestero, al minut 15, recollint el rebuig d’Anglas després d’un primer tret des de mitjana distància de Deri Mataix, un gol que feia justícia al que s’havia vist sobre la pista fins aquell moment. L’Alpicat va intensificar més el domini i Miquel Serret i Mataix van tornar a posar a prova Anglas, cosa que va obligar el tècnic visitant a parar el partit. De tornada, el Tordera va millorar i López va fregar l’empat, però va disparar massa amunt quan s’havia plantat sol al davant de Scarso. El conjunt barceloní va tenir la millor ocasió a bola parada al minut 19, en un penal una mica rigorós que l’italià Rabiti va llançar i va aturar el seu compatriota de l’Alpicat, un Scarso que va tornar a salvar l’equip poc abans del descans.

A la represa, Joan Ramon Serret va augmentar la renda després d’un precís servei del seu germà Miquel, però el Tordera va retallar distàncies al cap d’un minut gràcies a un gol amb certa fortuna. Scarso va tornar a aparèixer per evitar l’empat amb una doble parada, segons abans que els germans Serret s’intercanviessin els papers, amb gol de Miquel i assistència de Joan Ramon, que va tenir la sentència poc després però va errar una directa. El Tordera no es va rendir i López va situar el 3-2 al 39, però dos gols en tres minuts de Mataix i Ballestero van acabar sentenciant el duel.