HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

Nova entrepussada de l'Alpicat, amb escasses opcions d'ascens

Joan Ramon Serret pugna amb un jugador de l’Alcobendas.

Joan Ramon Serret pugna amb un jugador de l’Alcobendas.FOTOSHOVE

El Lleida.net Alpicat va tornar a entrepussar a domicili i ahir va perdre a la pista de l’Alcobendas (4-3), un resultat que el deixa amb escasses opcions d’ascens després de les victòries de Manlleu i Rivas. Va començar el duel molt bé per als lleidatans, amb una diana al primer minut de Vázquez. Però els locals van reaccionar i Marcos López no va tardar a empatar en una jugada personal.

L’Alcobendas va capgirar el marcador després que Martín transformés una falta directa després d’una de blava a Navarro. Amb el 2-1 es va arribar al descans i a la segona meitat l’Alpicat es va llançar a buscar l’empat. En el primer minut va disposar d’un penal, però Miquel Serret va errar i poc després Marcos López va establir el 3-1.

En un contraatac, Martín va posar el 4-1 i Besolí va retallar diferències amb una falta directa. Miquel Serret va marcar el 4-3 a falta de 7 segons, però l’Alpicat ja no va tenir temps de buscar l’empat.