HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Victòria i salvació del Lleida Handbol

El Lleida Handbol va aconseguir a la fi l'objectiu de la permanència || Guanya un rival directe que arribava al partit dos punts per sota a la taula

Les jugadores del Lleida Handbol celebren la permanència amb l’staff tècnic, directiva i familiars.SANTI IGLESIAS

El Lleida Handbol va complir ahir l’objectiu de la permanència a la categoria d’Honor Plata després de vèncer per 28-23 un Benidorm que arribava al partit dos punts per sota de les lleidatanes en la classificació i provant també d’aconseguir la salvació. El matx va començar frenètic per al Lleida Handbol amb un parcial de 4-0 que va obligar el tècnic visitant a parar el partit. El Benidorm va haver d’esperar fins al minut 6 per veure porteria per primera vegada en l’enfrontament.

A partir d’allà, les visitants van anar retallant distàncies a poc a poc fins a posar-se a dos gols al minut 16 (9-7). Precisament es va arribar al descans amb el mateix avantatge de dos gols i amb el marcador 16-14 a favor de les lleidatanes.A la represa, el Lleida Handbol va sortir de manera agressiva contra el seu rival, a qui els nervis li van començar a pesar. Parcial de 2-0 en l’inici per posar el 18-14 i encarrilar d’aquesta manera el partit per al Lleida Handbol.

Les locals van apujar la intensitat en defensa i deixaven en passiu pràcticament totes les jugades ofensives d’un Benidorm que no trobava porteria. A falta de 7 minuts per al final, les lleidatanes van posar un avantatge màxim de vuit gols (26-18) que va sentenciar l’encontre. Al final, marcador de 28-23 per aconseguir la victòria i segellar de manera matemàtica la permanència a falta de tres jornades per al final de la temporada.El pròxim partit per al Lleida Handbol serà dissabte de la setmana que ve davant de l’Onda a Castelló a partir de les 19.00 hores.

Raigal: “Ens ha sortit un partit redó”

Al final del partit el tècnic local Iban Raigal va assenyalar que “érem conscients que avui era una final, i ens ha sortit un partit redó”, i va destacar que ens sentim alliberats, hem fet més de 130 entrenaments i ens ho mereixíem”, amb referència a l’objectiu de la permanència complert.