FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Atlètic Lleida brilla a casa i s'imposa al Balaguer

Va sentenciar el derbi marcant en les dos últimes jugades de la primera part

El jugador local Joel Huertas remata davant de la mirada de diversos rivals.

El jugador local Joel Huertas remata davant de la mirada de diversos rivals.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va guanyar ahir contra el Balaguer (2-0) en un partit dominat per un conjunt local que va marcar per partida doble i de forma consecutiva al final del primer temps. Amb aquesta victòria, l’Atlètic Lleida es col·loca amb 50 punts i segueix una jornada més a un punt de l’actual líder de la categoria, el Mollerussa. El duel va començar de manera equilibrada.

En el minut 9, Valcárcel va ser el que va tenir la primera ocasió clara per als locals amb una rematada que se’n va anar per poc. Tanmateix, al 19 va ser quan va arribar l’ocasió més clara del Balaguer en tot el partit després d’una rematada de Miquel al travesser de la porteria defensada per Joan Marc. A partir d’aquell moment, els locals van pressionar i van començar a generar ocasions de manera recurrent.

Al minut 28, va ser Soldevila el que va enviar la pilota al travesser. Deu minuts després, Youssef ho va intentar amb una gran internada ofensiva, però es va trobar amb el porter visitant. Valcárcel i Huertas van tenir dos ocasions més que van acabar a les mans del porter.

El domini local era evident i al minut 44 Huertas va ser el que va obrir el marcador al rematar una pilota morta dins de l’àrea (1-0). Un minut després, al 45, Marcel va fer el 2-0 després d’una excel·lent rematada de cap amb què es va arribar al descans.A la segona part, l’Atlètic Lleida es va dedicar a controlar la pilota i a evitar els possibles contraatacs del Balaguer. Hi va haver poques ocasions fins que en els instants finals del matx Calleja va enviar una pilota que va sortir fregant el pal i el Balaguer va tenir alguna opció però sense gaire perill.

Amb aquesta dinàmica es va arribar al final d’un encontre que va tenir com a just vencedor un Atlètic Lleida que segueix molt a prop del líder i amb les aspiracions d’ascens intactes. D’altra banda, el Balaguer segueix a la zona perillosa i se situa com a penúltim classificat.