Derrota doble de l'ICG Força Lleida

L'ICG Força Lleida perd a la pista del Gipuzkoa en uns últims 4 minuts nefastos, en què només va anotar un punt || Cedeix, a més, l'average particular

Mig centenar de seguidors de l’ICG Força Lleida van animar l’equip des de la grada.ÁREA 11

L’ICG Força Lleida va encadenar ahir la segona derrota lluny del Barris Nord al perdre per 68-59 a la pista del Gipuzkoa que, a més, li va arrabassar l’average particular per situar-se a una sola victòria dels lleidatans. El duel es va resoldre en el tram final, en què els de Gerard Encuentra no van estar gens fins. Amb 4:15 per jugar-se dominaven per 57-58, però només van ser capaços d’anotar un punt i això va acabar sentenciant.

L’ICG Força Lleida va entrar bé al partit, amb bona circulació de pilota en atac que li va permetre capgirar el triple inicial de Sollazzo (3-4), però aviat el Gipuzkoa es va anar imposant gràcies a la seua efectivitat sota el cèrcol. A un minut del final del quart, els donostiarres doblaven el rival en el marcador (20-10), diferència que Lobo va reduir a vuit punts amb una darrera acció. El barceloní, que a poc a poc va recuperant la seua versió d’abans de la lesió, va ser una de les claus de la reacció del Força Lleida en el segon acte.

Bakovic, que havia entrat al final del primer quart, va inaugurar el segon amb els seus primers punts amb el seu nou equip, un triple que, unit a dos tirs lliures de Lobo, van reduir la renda a tres (20-17).

El quadre de Gerard Encuentra va poder capgirar el matx, però dos pèrdues de pilota absurdes i un parell de llançaments que no van tocar ni cèrcol, van permetre al Gipuzkoa recuperar els nou punts d’avantatge en l’equador del quart (28-19).Però els lleidatans van recuperar la seua efectivitat i el duel va fer un gir. Dos triples consecutius de González i Lobo van tornar a situar la renda en tres punts (28-25), obligant Lolo Encinas a parar el partit. El temps mort no els va provar, als guipuscoans, que al tornar van veure com els lleidatans donaven la volta al lluminós amb dos accions seguides de Marcos, un triple i una safata en contraatac després de robatori de pilota, completant així un parcial global de 0-11 (28-30).El Força Lleida, que va arribar a l’intermedi dominant per dos punts (32-34), va arrancar la segona meitat molt intens en defensa, assecant el killer local, Jaworski, i robant diverses pilotes, però no va saber treure-li tot el profit per la seua falta d’encert.

Un triple de Marcos, el segon de la tarda, i dos tirs lliures d’Urtasun van donar als d’Encuentra la màxima renda en tot el partit, cinc punts (34-39), però no van acabar rematant la feina i els donostiarres es van recuperar, cedint per 50-51 abans de l’últim acte.El Força Lleida, que va baixar un pèl la seua intensitat en defensa, va aguantar el tipus gràcies als triples de Miguel González, el més regular ahir, i de López de la Torre, que situava de nou al davant els lleidatans a 4:15 per al final (57-58). Però allà es va acabar el matx. Jaworski va aparèixer amb dos cistelles seguides i la precipitació i els errors en el triple i el tir lliure van acabar decidint un partit molt igualat.