El Girona s'emporta el derbi i deixa tocat l'Espanyol

Stuani sentencia de penal al 88 i hi va haver incidents entre les aficions

Stuani, en el moment en què va marcar de penal el 2-1 amb el qual el Girona va vèncer l’Espanyol.EFE

Arnau Martínez, de volea, i Cristhian Stuani, de penal en el minut 88, van resoldre ahir el derbi català a Montilivi a favor del Girona (2-1), que guanya tranquil·litat en la classificació mentre agreuja la crisi d’un Espanyol que va encadenar la quarta derrota. El quadre de Míchel, molt superior, va trencar una ratxa de tres partits sense conèixer la victòria i es va situar amb un marge provisional de vuit punts sobre la zona de descens amb un triomf merescut contra els homes de Diego Martínez. Martin Braithwaite va anotar el gol blanc-i-blau en el seu únic tret a porteria.

La iniciativa va recaure des dels primers minuts en el Girona, protagonista d’un domini inapel·lable a la primera meitat. L’1-0 va arribar en el 53. La defensa blanc-i-blava va rebutjar una falta servida per Borja García, però la pilota va caure als peus d’Arnau, que va marcar.

L’Espanyol va fer l’1-1 en el minut 74, però en el 88, Stuani, tres minuts després de saltar al terreny de joc, va sentenciar de penal (2-1). Durant el partit hi va haver incidents entre les aficions, que estaven separades, inclosos llançaments d’objectes. Seguidors espanyolistes que estaven fora de la zona visitant van ser resituats i alguns fins i tot expulsats de l’estadi.