El Tàrrega encaixa una derrota a casa que li frena la recuperació

Un jugador de l’Igualada remata a la porteria del Tàrrega.

Un jugador de l’Igualada remata a la porteria del Tàrrega.LAIA PEDRÓS

El Tàrrega va caure derrotat (0-1) amb l’Igualada amb una desafortunada i parcial actuació arbitral. El partit va ser igualat i sense gairebé ocasions de gol. Malgrat això, l’Igualada va marcar el seu gol al transformar un penal que només va veure l’àrbitre i que, servit per Bejarano, es va convertir en el 0-1.

Amb el marcador a favor, l’Igualada es va dedicar a perdre temps. El Tàrrega no va poder atansar-se a l’àrea de Mora. Al 35, l’àrbitre va ignorar un clar penal per mans d’un defensa visitant a la seua àrea.

A la segona part el Tàrrega va perdre Mouad per doble amonestació al minut 74. Malgrat això els els juvenils Ilyass i Lario van revolucionar el partit amb diverses ocasions que no van fructificar. Després del xiulet final, Dani Rubiol, entrenador del Tàrrega en substitució del sancionat Jordi Jiménez, va dir: “Han marcat en un penal més que dubtós però a la segona part hem tingut el control i diverses ocasions.”