PÀDEL CAMPIONAT D?ESPANYA

Tres palistes lleidatans lideren el rànquing català benjamí

Gadea i Rodríguez van ser segons en una prova del Campionat Estatal

Marc Rodríguez i Bruno Gadea, amb els trofeus de subcampions que van aconseguir en TYC2 del Prat.

El futur del pàdel català sembla estar en mans dels palistes lleidatans, ja que tres promeses del Padel Indoor Lleida lideren el rànquing català en categoria benjamí. Bruno Gadea, Marc Rodríguez i Erik Caballero, tots de 10 anys, ocupen el primer, el segon i el tercer lloc, respectivament, del rànquing autonòmic. Aquests tres lleidatans, a més, acostumen a formar parella per competir i, dos d’ells, Bruno Gadea i Marc Rodríguez, van acabar subcampions del TYC2 que es va disputar el cap de setmana al Prat de Llobregat, una prova que correspon al Circuit de Menors del Campionat d’Espanya.D’aquesta manera, la parella lleidatana va assolir la final després de superar Almiron i Enrique a vuitens (6-3 i 6-4), Caro i Montoya a quarts (6-3 i 6-4) i Ruiz i Vélez en semifinals (6-1 i 6-1).

Tanmateix, els alacantins Lucas Mateu i Tello Buitrón, els millors jugadors del País Valencià, els van superar en una final molt disputada malgrat el resultat final de 6-1 i 6-4.Els del Padel Indoor van ser els dos únics representants lleidatans en el torneig barceloní i tenen previst participar en les següents cites del circuit estatal. La pròxima competició es durà a terme a Lleó, on se celebrarà el TYC PRÈMIUM 2, el cap de setmana del 23 d’aquest mes d’abril, i provaran de continuar fent mèrits per aconseguir el bitllet per al Campionat d’Espanya de Menors del mes d’agost.A més, els lleidatans, també Erik Caballero, compten amb la particularitat de ser esquerrans, un fet distintiu en la seua forma de joc i poc habitual en el circuit del pàdel.