El Barça cau a Milà i es queda sense opcions d'acabar primer

Derrota davant d'un rival que no es jugava res

Kuric llança cistella, en una acció del partit d’ahir.

Kuric llança cistella, en una acció del partit d’ahir.FC BARCELONA

El Barça no va poder (84-76) ahir divendres amb l’Emporio Armani Milà en la penúltima jornada de l’Eurolliga, en un mal partit davant d’un rival sense res en joc i que deixa descartats els blaugranes per ser primers. Els de Sarunas Jasikevicius van firmar un partit pobre en atac i tampoc no van tenir l’agressivitat a la pista que sí que va posar el seu rival. Així, sense forçar tampoc Mirotic, Sanli o Laprovittola, el Barça es queda a un triomf d’Olympiacos i Reial Madrid, que es jugaran la setmana que ve quedar a dalt de tot.

El Barça, a l’espera de saber rival en els encreuaments per la Final Four de Kaunas, va comparèixer en el primer quart però, a partir d’allà, el Milà va anar imposant la seua agressivitat en defensa i encert superiors.L’encert exterior de Laprovittola, Kuric i un Abrines que va fer el seu partit 500 de blaugrana va donar un inici controlat als visitants, però el segon quart va ser una llosa. Tanmateix, el Barça va entrar en sot aviat i en defensa no va tenir la intensitat que exigia un Milà movent la pilota amb criteri. La punteria de Laprovittola va ser el que va mantenir el Barça al descans (39-36), però no hi va haver canvi de rumb després del pas pels vestidors per als de Jasikevicius i l’equip es va encaminar cap a la derrota (84-76).D’altra banda, el campió de les dos últimes edicions, l’Anadolu Efes, no jugarà el play-off després de perdre 103-86 a la pista del Fenerbahçe, en un partit en el qual el seu entrenador, Ergin Ataman, va abandonar la pista quan faltava mig minut per al final. Ataman està a prop de firmar pel Panathinaikos.