ATLETISME COMPETICIÓ

La lleidatana Blanca Vallés, or a l'Estatal de duatló

La lleidatana Blanca Vallés va aconseguir dos ors juntament amb les seues companyes d’equip del Prat Triatló en l'Estatal

Blanca Vallés (a baix a l’esquerra), després d’aconseguir l’or.

La lleidatana Blanca Vallés va aconseguir dos ors juntament amb les seues companyes d’equip del Prat Triatló en el campionat d’Espanya de duatló celebrat a la localitat alacantina de la Nucia. La lleidatana va obtenir el campionat d’Espanya de Segona Divisió en les proves de relleus súper esprint i d’eliminació.

L’equip de la lleidatana va completar el recorregut amb un temps d’1h.43:01, amb més de dos minuts de marge respecte als equips que van completar el podi. El segon classificat va ser l’AD Triatlón Ecosport Alcobendas, amb un temps de 1h.45:09; mentre que la tercera plaça la va ocupar l’Estudener Triatlón Europa, que va parar el cronòmetre en 1h.45:33. En la prova de Primera divisió femenina es va imposar el Triatlón Diablillos de Rivas, mentre que a la Primera masculina va guanyar l’Alusigma.