Futbol

El partit entre el Torà i la Fuliola es rependrà a porta tancada després de ser suspès per insults racistes

Es va suspendre al minut 74 amb 2-1 al marcador, per insults racistes al porter visitant

Un jugador de la Fuliola intenta controlar la pilota davant de la pressió rival.LAIA PEDRÓS

El subcomitè va resoldre també que es reprengui a porta tancada el partit de Tercera Catalana, entre el Torà i la Fuliola, que va ser suspès per l'àrbitre en el minut 74 amb 2-1 en el marcador, al proferir-se des de la grada insults racistes contra el porter visitant. L'àrbitre, B.G.M., va fer constar a l'acta que va aplicar el protocol de la Federació Catalana de Futbol en el marc de la campanya Zero insults a la grada després de sentir que des d'una part de la grada es proferien insults com ara "moro de merda" dirigits cap al porter de la Fuliola. Aquest aleshores es va girar i es va originar una baralla. El partit es va reprendre, després de dos minuts aturat, però l'àrbitre el va suspendre definitivament al sentir insults com "fills de puta" contra els jugadors visitants.