Hoquei

El Vila-sana fa història però es queda a les portes de guanyar la Champions (6-1)

Les del Pla d'Urgell s'han vist superades pel Gijón a la final de la Champions (6-1) | Un partit dominat des del principi per les asturianes amb una Sara Roces espectacular

Les jugadores i l'afició del Vila-sana

Les jugadores i l'afició del Vila-sanaMONJE

El Vila-sana ha perdut davant el Gijón (6-1) una final històrica per les terres de ponent, la primera per un equip lleidatà en qualsevol disciplina. Des de l'inici les asturianes han sortit millor, tot i els diversos xuts a porteria de les lleidatanes, el Gijon ha marcat dos gols a pilota aturada amb una Sara Roces imparable i un tercer just abans del descans per deixar el 3-0.

Al tornar de vestidors un gol al primer minut ha fet molt mal a les de Lluís Rodero, que tot i retallar distàncies amb un golàs de Julieta han acabat encaixat dos gols més fins al 6-1 final. Queden els play-offs de lliga i la Copa per intentar guanyar un títol aquesta temporada.