BÀSQUET EUROLLIGA

El Madrid sobreviu a la pista del Partizan (80-82) i força el quart partit

Tavares, decisiu en un ambient hostil | El Barça es pot classificar avui per la Final Four

Tavares va resultar determinant en la victòria amb els seus 26 punts i 11 rebots.EFE

El Reial Madrid, guiat pel poder a la pintura de Walter Tavares (26 punts, 11 rebots, 41 de valoració), va donar un cop d’autoritat a Belgrad (80-82) i, enmig d’un ambient hostil, es va guanyar el dret a jugar un quart partit en l’eliminatòria d’Eurolliga contra el Partizan.

Amb les baixes de Punter i Lessort als locals i de Yabusele i Deck en els blancs, l’encontre va arrancar amb els serbis devastadors, completant un parcial demolidor de 32-19. Però el Madrid, liderat per Tavares, va aguantar el cop, va remuntar i va acabar guanyant en un final d’infart. Demà, quart enfrontament de la sèrie.

Per la seua part, el Barça pot deixar avui sentenciat l’accés a la tercera Final Four consecutiva si guanya avui el Zalgiris a Kaunas, en el tercer duel de l’eliminatòria que els blaugranes dominen 2-0. No obstant, Sarunas Jasikevicius va avisar que un no s’ha de confiar. “Ells tenen 15.000 persones darrere i per a nosaltres el més important és igualar la intensitat i desig i anar amb la idea que vas 0-0. Si vas pensant en el 2-0 i a no donar el màxim, tornarem tristos al Palau i amb 2-2”, va alertar.