Bàsquet

Derrota contundent de l'ICG Força Lleida a Burgos (90-78)

Els lleidatans han perdut el partit i l'average a Burgos (90-78) | Una mala primera part en defensa ha deixat el partit encarrilat pels locals

Diumenge, 8 de gener de 2023

Partit ICG Força Lleida - San Pablo BurgosJavi Enjuanes

El Força Lleida ha caigut a la pista del Burgos (90-78) en un partit que ha començat des de l'inici amb la iniciativa del Burgos, tant en joc com al marcador, i que a partir de la meitat del primer quart ha augmentat fins al 32-22. El bon joc en atac dels locals ha continuat durant el segon període. Encuentra ha demanat un parell de temps morts, però no era el dia pels lleidatans, que tot i les bones combinacions en atac amb Juani a la direcció, no han pogut retallar la distància i s'ha arribat amb un contundent 53-47.

El tercer quart ha començat amb els dos equips molt erràtics, però un nou parcial local fins al 65-43 ha obligat a Encuentra a aturar el partit. Els lleidatans continuaven jugant bé en atac, però les nombroses faltes en contra han ajudat al Burgos ha mantingut la distància al marcador amb el 72-54. Un últim quart sense història ha servit al Burgos per deixar el partit sentenciat i no perillar ni l'average. Tot i la màxima del 80-56, el Força Lleida ha maquillat el resultat als últims minuts fins al 90-78 definitiu.

La setmana vinent l'equip rep a l'Iraurgi el divendres 12 a les 21.00 del vespre.