Futbol

L'Artesa de Lleida goleja i ja és equip de Primera Catalana (7-1)

L’Artesa de Lleida ja és equip de Primera Catalana després d’una contundent victòria (7-1)

La plantilla de l’Artesa de Lleida celebra a la mateixa gespa l’històric ascens a Primera Catalana.JORDI ECHEVARRIA

L’Artesa de Lleida ja és equip de Primera Catalana després d’una contundent victòria (7-1) amb un dels que han estat els seus perseguidors, l’Artesa de Segre que, malgrat la derrota, es manté tercer. El duel va començar ja de cara per als locals, que s’avançaven en els primers compassos de partit amb dos gols de Manuel (2-0, 30). Abans del descans, l’Artesa de Segre va reaccionar i va escurçar distàncies gràcies al gol de Guardia (2-1, 40).

Ja a la segona part, l’Artesa de Lleida va començar a dominar amb més claredat i Mòdol va ampliar l’avantatge i ràpidament Manuel va completar el seu hat-trick anotant el 4-1 per als locals. Pocs minuts més tard, Reluy, en dos ocasions, i Rubio van sentenciar l’encontre a favor de l’Artesa de Lleida, que després d’una gran segona meitat va acabar atropellant el rival per un resultat de 7-1.

Després de la victòria, l’Artesa de Lleida queda matemàticament ascendit a Primera Catalana amb 63 punts, ja que a falta de quatre jornades tenen 13 punts d’avantatge amb el tercer classificat, que precisament l’Artesa de Segre, amb 50. Per la seua banda, l’Artesa de Segre es jugarà la possibilitat de poder ascendir, quedant a la segona plaça, amb el Borges Blanques. Aquest ocupa actualment la segona plaça sumant un total de 52 punts.