FUTBOL BASE

Suspès un partit aleví entre el Bellpuig i el Balaguer després d'una puntada de peu als genitals

Al retirar-se el Bellpuig, després que un jugador seu rebés una puntada de peu als genitals per part d'un del Balaguer en la disputa de la pilota | El club de l'Urgell aportarà un vídeo a l'FCF

El camp de futbol de Bellpuig

El camp de futbol de BellpuigSEGRE TÀRREGA

El partit entre l’Escola de Futbol Bellpuig i el Balaguer, disputat diumenge passat i corresponent a la jornada 26 del grup 24 de la Segona divisió aleví, va ser suspès per l’àrbitre en el minut 36 (era la tercera de les 4 parts de 12 minuts cada una de què consta un matx en aquesta categoria de futbol 7), al retirar-se del camp l’equip local després que un jugador seu rebés una puntada de peu als genitals per part d’un del conjunt visitant en la disputa de la pilota. L’àrbitre del duel, B.C.G., va prendre la decisió de donar per finalitzada la contesa, després de preguntar tres vegades al tècnic del Bellpuig –segons va fer constar a l’acta– si estava segur de la decisió d’abandonar el terreny de joc.

El col·legiat apunta en el seu escrit que va mostrar targeta blava al jugador del Balaguer M.S. després que donés una puntada de peu als genitals al jugador del Bellpuig Y.O.B.M., aclarint que va ser “amb la intenció de jugar la pilota”. La targeta blava en aquesta categoria significa l’eliminació del jugador del partit, però amb la possibilitat que sigui substituït. Aquest canvi es podrà realitzar una vegada hagin passat 5 minuts de l’expulsió del jugador o bé en el cas de rebre un gol en contra. L’àrbitre continua explicant a l’acta que, després de l’acció de la puntada de peu, l’entrenador del Bellpuig, F.L.B., li comunica que ell i els seus jugadors abandonaven el terreny de joc i l’instaven que suspengués el matx.

A continuació, prossegueix el redactat arbitral, l’entrenador del Bellpuig (el col·legiat s’equivoca i posa que és el del Balaguer amb el nom abans ressenyat les inicials del qual són F.L.B.) s’adreça cap a la seua persona “en un to amenaçador” indicant-li que el seu pare estava al comitè i que millor s’informés abans de parlar. Després d’apuntar que el partit se suspèn en el minut 36, jugant-se la tercera part, l’àrbitre escriu que “li he dit tres vegades a l’entrenador del Bellpuig si estava segur de la seua decisió i m’ha contestat les tres vegades que sí”.

En aquell moment, el col·legiat dona per finalitzat l’encontre amb el resultat en el moment de la suspensió de 0-1 a favor del Balaguer. A més, l’acta arbitral fa constar que l’entrenador del Bellpuig comunica al col·legiat que té intenció d’enviar un vídeo al comitè tècnic d’àrbitres. Quant al contingut de l’acta, l’àrbitre assenyala que, una vegada revisada per part dels delegats dels dos equips, cap d’ells no hi posa cap objecció. Ara, el subcomitè de competició de la delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol haurà de prendre una decisió.