Bàsquet

Victòria còmoda de l'ICG Força Lleida davant el Juraisti per lluitar el factor pista a favor al play-off (91-78)

Els lleidatans sumen una nova victòria a casa (91-78) per posar pressió als rivals del play-off | Gran partit de Sidibé a la pintura i d'Urtasun des del triple per deixar al Juraisti gairebé descendit

Juani Marcos en una acció del partit d'avui

Juani Marcos en una acció del partit d'avuiJAVI ENJUANES

El Força Lleida ha guanyat amb solvència un partit dominat des del primer segon amb un 15-0 inicial. Els d'Encuentra han vist com Juraisti responia i igualava el marcador, en una desconnexió dels locals, per deixar un 26-21 al final del primer quart. En el segon quart el Força Lleida ha mantingut els percentatges en atac i, a més, ha millorat en defensa. Un Sidibé dominant a la pintura i jugadors endollats com Urtasun o González des de la llarga distància han augmentat la diferència fins al 49-34 al descans.

El partit ha seguit la mateixa tònica de la primera meitat i el Força Lleida ha arribat a la màxima distància amb el 68-47, però un últim minut nefast, sumat a les tècniques a Encuentra que l'han fet abandonar el partit, el Juraisti s'ha situat de cop a deu amb el 70-60 al final del quart. Tot i que podia haver partit pel marcador, el joc continuava sent dominat pels lleidatans que al cap dels pocs minuts han ficat el 80-66 que donava tranquil·litat a l'equip. Finalment, després d'una gran sèrie de tirs lliures anotats, el marcador final ha estat un 91-78. El Força Lleida tancarà la fase regular de la Leb Or a la pista de l'Ourense el pròxim divendres a les 21.00.