L'Alpicat goleja i continua somiant amb la permanència

Segon triomf consecutiu del cuer

Àlex Gutiérrez celebra el segon gol dels lleidatans.

Àlex Gutiérrez celebra el segon gol dels lleidatans.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat segueix amb opcions de permanència a Primera Catalana al golejar ahir el Martinenc (4-2) i sumar el segon triomf consecutiu. El conjunt que dirigeix Edgar Tornero, que continua a l’última posició, va ficar pressió al Balaguer, que avui visita el San Mauro, i es va situar a 2 punts del Turó Peira, equip que marca la zona de permanència i que avui rep l’Atlètic Lleida. El Martinenc es va avançar en el marcador molt aviat, als 7 minuts, però l’Alpicat va reaccionar amb el gol de Cons amb un tret creuat.

Amb l’1-1 es va assolir el temps de descans, encara que els barcelonins van poder avançar-se de nou als 30 minuts. Tanmateix, l’àrbitre va invalidar el gol. Àlex va donar la volta al marcador tot just començar la segona meitat, aprofitant una assistència de Xavi Gomà.

En el minut 60, Pol Simó va semblar sentenciar el matx amb el 3-1, rematant de cap un servei de córner llançat per Xavi Gomà. Tanmateix, el Martinenc no es va rendir i va tornar a ficar-se en la batalla per la victòria. Moha, a falta de 25 minuts per al final, va marcar el 3-2 en un córner i hi va posar emoció.

Però poc després, Llull, en una bona jugada de control a l’àrea, va establir el 4-2, amb el qual l’Alpicat continua somiant amb la permanència a la categoria.En la pròxima jornada, els d’Edgar Tornero visitaran l’Atlètic Lleida, mentre que tancaran la Lliga rebent al Municipal el Turó Peira. Dos partits que prometen emoció per al conjunt lleidatà.