FUTBOL SEGONA CATALANA

Empat entre Artesa de Segre i Guissona que deixa als dos amb opcions d'ascens (2-2)

Després de la derrota del Borges, l'Artesa de Segre s'atansa al segon classificat | Castelló en l'afegit va salvar un punt per als locals

Un jugador del Guissona és perseguit per dos rivals.

Un jugador del Guissona és perseguit per dos rivals.JOAN BOVÉ

L’Artesa de Segre va empatar davant del Guissona en un partit igualat que es va acabar decidint en els últims minuts (2-2). La primera part va ser molt igualada, amb ocasions per als dos equips, però finalment es va arribar al descans amb 0-0 en el marcador.

A la segona, l’Artesa de Segre va començar avançant-se al cap de pocs minuts gràcies al gol de Selva (1-0, 54’), al qual responia instantàniament Majoral, per retornar l’empat per al Guissona (1-1, 56’). Minuts més tard Molina va avançar el Guissona (1-2, 72’), però Castelló va anotar l’empat definitiu en els minuts finals, amb la qual cosa donava a l’Artesa de Segre un punt que continua oferint-los opcions d’ascens (2-2, 89’).

Amb l’empat, l’Artesa de Segre suma 51 punts i és tercer, a tan sols un punt del Borges Blanques, que va perdre el seu matx davant de l’Alguaire i segueix amb 52 punts, de forma que els locals segueixen amb opcions d’ascens una jornada més. El Guissona, per la seua part, també segueix amb opcions d’ascens, ja que és quart amb 50 punts.