Futbol

Remuntada de l'Alcoletge en una gran segona part (3-2)

L’Alcoletge va guanyar en un partit que va començar dominant l’Atlètic Almacelles

Un jugador de l’Alcoletge intenta una rematada, en una imatge d’arxiu.

Un jugador de l’Alcoletge intenta una rematada, en una imatge d’arxiu.PAU PASCUAL

L’Alcoletge va guanyar en un partit que va començar dominant l’Atlètic Almacelles, però que van acabar remuntant els locals (3-2). L’At. Almacelles va començar el matx prenent la iniciativa en el joc i, fruit d’això, ràpidament es va avançar en el marcador (0-1). Poc després, els visitants van perdonar el segon fallant un penal. Tot seguit, Mario no va perdonar i va situar el 0-2 en el marcador amb què es va arribar al descans. A la represa, l’Alcoletge va sortir amb molta més intensitat que a la primera part i, en poc més de 20 minuts, van aconseguir donar la volta al marcador en el que va acabar sent una exhibició de l’equip local (3-2).