FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Alpicat no es rendeix

El cuer guanya a casa de l'Atlètic Lleida i empata a punts amb el Tàrrega, que marca la salvació || Un penal decanta el partit i deixa els locals amb deu

Quini, que va ser expulsat en el minut 25, porta la pilota davant de la pressió del visitant Gómez.POL PUERTAS

L’Alpicat va aconseguir ahir un triomf vital en el derbi davant de l’Atlètic Lleida (0-1) que li permet esgotar les opcions de permanència a Primera Catalana amb només un partit per disputar. Amb els tres punts, els d’Edgar Tornero són encara cuers, però empaten a 23 punts amb Balaguer i Tàrrega, que s’enfronten avui. El conjunt de l’Urgell marca la salvació i els tres equips lleidatans tenen dos punts per sobre el Turó Peira, el seu altre rival per la permanència.

Així, malgrat el triomf, l’Alpicat necessita que el Turó Peira empati o perdi avui davant del Rubí o que Balaguer i Tàrrega empatin per no certificar el descens. L’únic gol va arribar en un penal anotat per Vendrell i que va deixar els locals amb un menys en el minut 23, per expulsió de Quini al salvar amb la mà una pilota que entrava a porteria. Després del gol, l’Alpicat va resistir per sumar el tercer triomf consecutiu.

Celebració a Mollerussa i derbi pel descens

El Mollerussa rep avui (18.00) la Pirinaica, en un partit que servirà per celebrar davant de l’afició el títol de Lliga i l’ascens aconseguit el cap de setmana passat contra l’Igualada i que ja es va commemorar amb una rua pels carrers de la ciutat divendres passat. D’altra banda, Balaguer i Tàrrega s’enfronten avui (17.00), empatats a punts en llocs de descens.