Bàsquet

Derrota per la mínima de l'ICG Força Lleida a Valladolid (73-66)

Una gran primera meitat dels lleidatans no ha estat suficient per sumar la primera victòria als play-offs | Una segona part sense idees en atac i superats físicament ha deixat el 73-66 final

Imatges del Força Lleida - Valladolid

Força Lleida - ValladolidJAVI ENJUANES

El Força Lleida ha perdut a Valladolid el primer partit del play-off d'ascens a l'ACB tot i començar molt bé el partit amb un parcial inicial de 2-12 que deixava dubtes entre els jugadors locals. Tot i el poc encert des del triple els lleidatans han mantingut la distància gràcies a unes quantes bones penetracions a cistella. El Valladolid estava negat en atac i tot haver reaccionat als minuts finals, el Força Lleida situava un còmode 10-18 per acabar. El segon quart ha començat més igualat, però ràpidament els lleidatans han agafat la màxima amb el 22-37. Tot i els pocs punts dels locals, els d'Encuentra estaven molt carregats de faltes, sobretot al joc interior on dominava Valladolid. Dos triples consecutius de Kovacevic retallaven la distància fins al 35-42 amb el que s'arribava al descans.

La dinàmica del final de la primera part ha continuat a la segona, però tot i el domini local el Força Lleida es mantenia per davant donada la baixa anotació dels dos equips. Els tirs lliures eren continus en contra dels lleidatans que es tornaven a carregar de faltes a la pintura. Valladolid anava retallant fins a una esmaixada als últims segons del quart que els ha situat per primer cop per davant, però un triple brutal, de camp a camp, de Juani ha deixat un 51-53 final. El darrer quart ha continuat amb un Força Lleida sense idees en atac que veia com el Valladolid es posava a 1, tot i això el 56-57 ha durat gairebé 3 minuts amb els dos equips fallant des del triple. Un 6-0 de parcial ha obligat a demanar temps mort a Encuentra, però ja era tard el Valladolid des de la línia de tres, amb Kovacevic molt encertat, ha decidit el partit que ha finalitzat amb un 73-66. El dissabte els lleidatans tindran una nova oportunitat per trencar el factor camp abans del tercer partit a Lleida.