TENIS TAULA CAMPIONAT DE CATALUNYA

El CTT Borges conquereix un nou títol de Catalunya

Venç l'Esparreguera a la final i el Mollerussa aconsegueix un històric podi

El CTT Borges va pujar a dalt de tot del podi i el Mollerussa va ser tercer com a semifinalista.CTTB

El CTT Borges va conquerir ahir el seu dotzè títol de campió de Catalunya per equips després de derrotar a la final l’Esparreguera per un contundent 3-0. El conjunt lleidatà va firmar així el seu particular doblet, després d’aconseguir la Copa del Rei al març. No va tenir excessius problemes per segellar un nou títol el Borges, que va superar la primera ronda guanyant els seus dos partits contra l’Amics Terrassa (3-0) i l’Esparreguera B (3-0).

En semifinals hi va haver derbi, ja que es va trobar amb el Mollerussa Prefabricats Pujol. El conjunt del Pla va arribar a aquesta ronda després de ser campió del seu grup i eliminar a quarts el Badalona (3-1). El Borges es va imposar al Mollerussa per 3-1 i va accedir a la final, mentre que els del Pla van aconseguir un històric podi.

La final la van obrir Carrera i Masip contra Cintas i Vidal, a qui van derrotar per un clar 3-0. Albert Lillo es va encarregar de sumar el segon punt per al CTT Borges després de vèncer Daniel González amb un altre contundent 3-0. El títol el va segellar Joan Masip, que tampoc no va tenir problemes per derrotar Alexandre Vidal (3-0).

D’altra banda, el Borges B va ser segon al seu grup previ i el Borges C tercer en el mateix grup que el Mollerussa.També es va disputar ahir a Igualada el torneig per equips femení, en què el Borges va assolir les semifinals i va caure eliminat pel Vic (3-0). Les lleidatanes van accedir a aquesta ronda segones del seu grup, després de guanyar el Badalona (3-2) i cedir contra el Ganxets de Reus (0-3). L’equip del Borges, tercer al podi final, va estar format per Neus i Xènia Roma, i Laia Casanovas.Avui es disputa el Campionat de Catalunya individual, però ahir es va disputar la categoria adaptada, en què el Borges va tenir representació amb Isaac Chavarría.

El lleidatà va acabar quart a la fase de grups i no va poder accedir a les eliminatòries. A la competició de dobles, Chavarría va formar parella amb Carles Gual (Centre). La parella va ser quarta a la fase única de grups i va aconseguir guanyar un dels seus partits, contra Monsalve i Consuegra.