FUTBOL CAMPIONAT DE CATALUNYA AMATEUR

El Mollerussa es queda fora del Campionat de Catalunya en una agònica tanda de penals

El Mollerussa es queda fora del Campionat de Catalunya en una agònica tanda davant del Reddis (10-9) || L'equip local va remuntar un 0-2 inicial, però els lleidatans van igualar a tres el partit

Argilada, del Reddis Reus, intenta desplaçar una pilota davant la pressió de Joel Garrofé, del Mollerussa.ALBA RIVERA

El Mollerussa va quedar ahir eliminat del Campionat de Catalunya Amateur després de caure en una vibrant semifinal al camp del Reddis Reus. El duel va acabar en empat (3-3), després que els locals capgiressin el 0-2 inicial i Soldevila establís el 3-3 definitiu per enviar el partit als penals. Ambdós equips van seguir amb vida fins a l’onzè llançament del Mollerussa, que va errar Niubó per donar la classificació al Reddis per 10-9.

El primer minut de partit va ser la mostra que el primer temps seria vibrant. Tot just arrancar, el Mollerussa es va avançar amb un gol de Delgado (0-1) i va doblar l’avantatge en el seu segon atansament. En el minut 20, Adri Fernández va anotar el 0-2, que es va mantenir tan sols 5 minuts al marcador, perquè el Reddis va retallar distàncies al 25, amb el primer dels gols d’Oribe (1-2).

L’atacant dels tarragonins va repetir just abans de la mitja hora per igualar el partit, culminant una acció individual dins de l’àrea (2-2). El conjunt local va revertir el marcador amb el 3-2 de Benito al 40. En el segon temps va baixar el ritme pel que fa a ocasions i sobretot, gols.

Només n’hi va haver un, però va ser per portar el partit als penals. Precisament des dels onze metres, Soldevila va anotar el 3-3 en el 75, un marcador que no es va moure fins al final del partit i que es va decidir a la tanda de penals a favor dels locals. El tècnic del Mollerussa, Jordi Cortés, va definir el xoc com “un partit estrany, perquè no esperàvem jugar-lo després d’acabar la Lliga la setmana passada i veníem gairebé sense entrenar-nos, però hem competit”.