L'Alguaire ascendeix

Va aconseguir el punt que necessitava per acabar tercer a l'empatar a Artesa de Lleida || Encadena el seu segon ascens

La plantilla de l’Alguaire celebra el seu ascens a Primera Catalana al sumar un punt a Artesa de Lleida.JOAN INGLÉS

L’Alguaire va empatar ahir al camp del campió, l’Artesa de Lleida (2-2) i va sumar el punt que necessitava en l’última jornada per certificar el seu ascens a Primera Catalana. El conjunt de Roger de Mesa encadena així el seu segon ascens, després de pujar el passat curs de Tercera a Segona, i s’uneix al Borges i al seu rival ahir, l’Artesa de Lleida, com els equips que ascendeixen a Primera, on competiran al costat del Tàrrega. L’equip local, amb el títol i l’ascens assegurats des de fa setmanes, va començar avançant-se gràcies al gol de Manuel, en una de les primeres accions de perill del partit (1-0, 19’).Els visitants van intentar igualar el duel i Tiers va aconseguir l’empat al tall del descans (1-1, 44’).En la segona part, va ser l’Alguaire el que va anotar pocs minuts després de la represa, amb un gol obra de Sabaté, que li donava prou marge a l’Alguaire per assegurar-se el punt que necessitava per a l’ascens (1-2, 47’).Finalment, a falta de vint minuts per al final del partit, Manuel va empatar de nou per a l’Artesa de Lleida (2-2, 71’).

El resultat es va mantenir fins al final del partit i va permetre celebrar l’ascens a l’Alguaire, després d’una segona fase brillant, en la qual partien últims i han sumat 21 dels 30 punts en joc per guanyar-se la seua presència en la pròxima edició de la Primera Catalana.