L'Almacelles guanya i es jugarà pujar amb el Soses

Els jugadors de l’Almacelles celebren el triomf que els manté amb opcions d’ascens.

L’Atlèic Almacelles va guanyar el Puigvertenc (4-2) i es jugarà l’ascens en l’última jornada contra el Soses, l’equip que pujaria actualment. El partit va començar amb un Puigvertenc encertat i en 20 minuts el marcador ja era de 0-2. Tanmateix, l’Almacelles es va refer i just abans d’arribar al descans va aconseguir capgirar el marcador (3-2).

A la segona part, l’Almacelles va fer el gol de la tranquil·litat davant d’un Puigvertenc abatut, que amb la derrota es queda sense opcions de pujar.L’ascens al grup 14 se’l jugaran Almacelles i Soses, que parteix amb tres punts d’avantatge i li valdria amb empatar per pujar a Segona.